Vi skickar magneter alla vardagar - beställ innan kl. 14

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Fäst ett elementskydd med magneter

Fäst ett elementskydd med magneter

Vi får många förfrågningar om magnetlösningar till elementskydd och andra skydd som kan dölja din it-utrustning eller vattenledningar på ett elegant vis. Samtidigt ska det vara enkelt att ta bort skyddet igen.

Teckningen här under illustrerar hur du gör detta enkla elementskydds-DIY:

DIY elementskydd - så här gör du!

Om du är en smula händig så kan du tillverka en elegant lösning med magneter om du vill sätta upp ett elementskydd utan att borra i väggen eller karmen.

Det kämpiga med att sätta magneter direkt på elementet (som är magnetiskt) är värmen. Magneter avmagnetiseras vid hög värme. Den bästa lösningen är därför att skruva fast magneterna på elementskyddet (fronten) och kombinera med metallskivor på karmen eller väggen.

Om det endast finns en fönsterkarm så är inte loppet kört för då kan du välja att sätta en list fast på karmen som du kan sätta fast metallplattorna på. Alternativet är att fästa ett beslag av metalliskt stål så har du redan ett motstycke till magneterna och behöver inte använda små, magnetiska metallplåtar.

Behöver du hjälp med en liknande lösning?

Alla elementskydd ser inte likadana ut och avstånd med mera kan skilja sig åt. Vi hjälper dig fram till den bästa lösningen. Tveka inte att kontakta oss!

 

Alla produkter - Fäst ett elementskydd med magneter