SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

C-profiler

C-profiler är flexibel magnetband med papper insats och PVC-folie. Genial och flexibel produkt til lager m.m. Profilerna kan användas till många saker. De används ofta på lager, där det ska vara enkelt att sätta in ett textfält. Och många sportklubbar och offentliga organisationer använder dem till namnskyltar på whiteboardtavlan. Möjligheterna är många. Säljs i flerpack á 10 st till låga priser. Och det medföljer både c-profiler, pappersinlägg och plast-fronter i paketen. 


Lagermagneter

Om du har lagerhyllor av magnetisk stål, kan vi rekommendera dessa c-profil magneter till markering av hyllnummer och hyllplats samt varunamn. För det är lätt att byta runt på profilmagneterna när det är dags att byta placering på varorna. Och om en vara utgår kan du snabbt byta ut texten i c-profilen med ett nytt varunamn.

Vi kan inte berätta för dig om dina stålhyllor är magnetiska, då det beror på bladningsförhållandet med nickel, zink och liknande. Men om du har en liten magnet från kylskåpet eller liknaden så är det lätt att testa din lagerhylla innan du köper c-profiler. De flesta är dock magnetiska, och du hittar säkert en storlek som passar til höjden och bredden av hyllans kant.

Tvekar du i valet av c-profil storlek?

Du ska endast mäta höjden och längden på hyllkanten (stålytan som håller fast hyllan och vänder ut mot dig, när du står framför hyllan). Och så måste du fråga dig själv hur mycket text du behöver skriva, och hur många magneter som det ska kunna vara plats till på hyllan. Det är ju mycket olika från lager till lager, hur man önskar att det ska vara.

Om du söker något som är mycket längre till att skriva mycket text på, ska du överväga ett vitt magnetband istället.