SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Kubmagneter

Fyrkantiga neodymmagneter

Här hittar du fyrkantiga magneter av neodymium i många olika former. De kallas oftast för kubmagneter eller blockmagneter. Vi har valt att samla dem i 1 kategori, så att du inte ska leta flera ställen efter rätt kubmagnet.


Vad använder man kubmagneter till?

De mest användna neodymmagneter är disc magneter, som är runda och platta. Och det är oftast även dessa, som visas på Youtube i olika tester. Men i de flesta tillfällen kan du använda en kubmagnet istället. Det beror på utformningen och den plats du kan använda dig av, om du ska använda runda eller fyrkantiga magneter. 

Vi säljer särskilt många kubmagneter till knivskenor, till magnetstängning av gardiner, till magnetisk samling av föremål, möbler och liknande samt till fastsättning på magnetuppsamlare, då det lönar sig att använda fyrkantiga, platta magneter till dessa ändamål. Vi säljer även lite till hobby, men då väljs oftast mindre magneter, då man inte ska särskilt mycket upp i storleken, innan man har en magnet, som är så kraftig, att den är svår att hantera tillsammans med andra magneter eller över magnetiska ytor. 

Magneter till ditt projekt

Vi har varit rådgivare på otaliga magnetprojekt sedan 2010, och vi vill även mycket gärna hjälpa dig med ditt projekt. Så tveka inte med att kontakta oss, om du inte vet var du ska börja med att leta efter magneter. Vi kan hjälpa dig snabbt med att komma på rätt spår och samarbeta för att hitta just de kubmagneter (eller andra magneter), som du kan använda.

Du kan kontakta oss via e-mail eller ringa till oss på tel. +4571993614. Vi står till tjänst och vill väldigt gärna hjälpa dig med magnetiska frågor.