SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Magnet till iPad

Det skulle vara riktigt smart med en magnet till en iPad så att man kan hänga sin platta på kylskåpet, men tyvärr behöver man använda så mycket styrka att det inte är så smart pga elektroniken i iPad'en. Därför ska man undvika att sätta en magnet direkt på sin iPad.  

Kylskåpsmagnet till iPad 

Det finns dock en supersmart lösning för att hänga upp en iPad på kylskåpet: en djup magnetkassett A4. Utöver att magneten kan hålla iPad'en hängande på kylskåpet så beskyddar plastdelen också din platta mot feta fingrar och du kan använda iPad'en genom plasten. 

OBS! Denna iPad-magnet kan inte förstöra elektroniken i din platta!  

Vi har testat det, och såhär ser det ut med en iPad Air: 

Du kan använda touch-skärmen genom plastfickan.  

Magnethållare med starka magneter  

Du kan också välja en lite dyrare lösning där du gör en list med magneter bakpå, som kan hålla iPad'en stående mot kylskåpsdörren. Då kan du till exempel göra magnethållaren med en finare bit trä som passar till ditt kök. Du behöver bara kombinera träet med två starka magneter med en bärförmåga på minst 19 kg var.  

I videon nedan har vi använt 2 x 25 mm pottmagneter för att bygga iPad-hållaren. Då vi gjorde videon hade magneterna en bärförmåga på ca 19 kg var. Dessa är dock idag förbättrade och bär nu ca 22 kg var i direkt drag. Så du kan faktiskt välja andra magneter till projektet.

Se video om att bygga iPad-stander med magneter (om du förstår lite dansk) här:  

Kontakta oss om vi kan hjälpa dig med att räkna ut något, eller om du vill ha fler valmöjligheter som du inte själv kan hitta i webbshoppen. Vi hjälper dig gärna.