Vi skickar magneter alla vardagar - beställ online för snabb leverans

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magnet till iPad

Magnet till iPad

Det vore riktigt smart med en magnet fäst på en iPad så att man kan hänga sin platta på kylskåpet, men tyvärr behöver man använda så mycket styrka att det kan påverka elektroniken i iPad'en på ett negativt sätt. Därför ska man undvika att sätta en magnet direkt på sin iPad.  

Kylskåpsmagnet till iPad 

Det finns dock en supersmart lösning för att hänga upp en iPad på kylskåpet: en djup magnetkassett A4. Utöver att magneten kan låta iPad'en hänga på kylskåpet så beskyddar plastdelen också din platta mot fettiga fingrar. Du kan också använda iPad'en genom plasten. 

OBS! Denna iPad-magnet kan inte förstöra elektroniken i din platta!  

Magnethållare med starka magneter  

Du kan också välja en lite dyrare lösning där du gör en list med magneter fäst på baksidan, där du kan ställa iPad'en i, lutad mot kylskåpsdörren. Du kan utforma magnethållaren med hjälp av en finare bit trä som passar i ditt kök. Du behöver bara sätta samman träet med två starka magneter med en bärförmåga på minst 19 kg var.  

I videon nedan har vi använt 2 x 25 mm pottmagneter för att bygga iPad-hållaren. Då vi gjorde videon hade magneterna en bärförmåga på ca 19 kg var. Dessa är dock idag förbättrade och bär nu ca 22 kg var i direkt drag. Så du har möjlighet att faktiskt välja andra magneter till projektet.

Se video om att bygga iPad-stander med magneter (om du förstår lite dansk) här:  

 

En annan idé är att sätta en hållare på kylen där alla kan parkera sina mobiler medan man äter - så får man en mobilfri stund tillsammans!

Kontakta oss om vi kan hjälpa dig med att räkna ut något, eller om du vill ha fler valmöjligheter som du inte själv kan hitta i webbshoppen. Vi hjälper dig gärna.  

 

Alla produkter - Magnet till iPad