Vi skickar magneter alla vardagar - beställ innan kl. 14

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magnetband & -ark som skrivtavla

Magnetband & -ark som skrivtavla

Använd vit magnetfolie som billig whiteboard

Man kan inte bara ta med sig en whiteboard under armen eller i väskan, till ett möte. Så ett bra alternativ kan vara magnetfolie som man kan skriva och rita på. Även om man hänger upp det på en whiteboard, så kan man ta med sig det vidare till nästa möte, eller flytta runt det på whiteboard-tavlan om man vill illustrera något i rörelse – t.ex. företagsförändring eller möjliga scenarier. 

Om skriften ska vara permanentSå ska du använda en permanent marker. 

Om skriften ska kunna tas bort igen, ska du använda whiteboard markers, som kan torkas bort med en vanlig taveltrasa eller sprit efteråt. Du kan också använda blyerts eller bläck. 

Viktig kunskap om vit magnetfolie

Det är viktigt att poängtera att våra vita magnetband och magnetark är gjorda av magnetfolie; och inte är en whiteboard-yta. Därför kan mörk skrift lämna skuggor på folien när man torkar bort texten igen. Det går dock att skriva nya saker på den.

Det kan vara en god idé att testa på ett hörn av magnetfolien, hur den fungerar ihop med de markers, blyerts- eller bläckpennor du har tänkt använda. Kolla om det går att torka bort texten igen. Det är stor skillnad på kvaliteten, speciellt mellan whiteboard-markers och bläckpennor. Dessutom påverkar luftfuktigheten på kontoret hur magnetfolien kan användas, samt hur lång tid texten sitter kvar.

Oavsett så är det fortfarande en mycket billigare lösning än whiteboardtavlor.

En av våra kunder har varit snäll och skickat en bild, på vilken man kan se att det är skuggor på magnetfolien, efter att texten har torkats bort med en tavelsudd:

Magnetfolie och whiteboard markers

Alla produkter - Magnetband & -ark som skrivtavla

Kan vi hjälpa dig? 

Fråga bara, om du är osäker på något. Vår kundservice sitter redo på mailen och telefonen till kl 15:30 alla vardagar (og ibland även sena kvällar på mailen).