Vi skickar magneter alla vardagar - beställ online för snabb leverans

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magnetband till lagret

Magnetband till lagret

Magneter till märkning av lagerhyllor

Köp magneter till lagret för att få en mer överskådlig arbetsplats och för att kunna arbeta mer effektivt. Märkning av lagerhyllor med magneter kan göra en stor skillnad. 

Lagermagneter kan ha olika funktioner: märkning av hyllrader med nummer och bokstäver, uppsättning av instruktioner till medarbetare, medarbetartavlor osv. Se våra bästsäljare längst ner på sidan.

Du är också välkommen att skicka bilder från ditt lager, så guidar vi dig. Kontakta oss på tlf. +45 71993612.

Vi har flera produkter till lagermärkning

Vi drev tidigare en barnklädesbutik och använde magnetfickor till lagermärkning. Vi satte upp dem på hyllgångarna för att enkelt kunna hitta runt - med varunummer och en kort beskrivning.

Idag använder vi riktigt många c-profiler och magnetband till hyllkanterna på våra lagerhyllor. Vi använder dessutom magnetfickorna till interna informationssedlar och viktiga meddelanden från leverantörer.

På varje hyllrad har vi satt upp en magnet högst upp till vänster i bokstavsordning– dvs. Den första hyllrad heter A, nästa B osv. På varje hylla har vi satt nummer, så översta hylla har nr. 1, nästa hylla har nr. 2 osv.

Praktisk magnetficka på lagerhyllan 

Om du har en magnetisk hylla (av stål eller annat magnetiskt material), så har vi ett stort utbud av magnetlösningar till ditt lager. Magnetfickor och c-profiler har fördelen att du kan byta ut informationen efter behov. Magneterna sitter fast ordentligt på hyllorna men kan samtidigt flyttas runt om du ska byta plats på hyllorna.

Du kan också med fördel använda våra djupa magnetfickor till lagermärkning om det t.ex. till en bestämd vara ska medfölja en bruksanvisning eller ett faktablad. Då kan man sätta magnetfickan på samma hyllrad som varan, så att en medarbetare eller kunden själv kan ta pappret. Ett riktigt bra LEAN-redskap i vardagen.

Alla produkter - Magnetband till lagret

Vill du veta mer om magneter till lager?

Vi vill väldigt gärna hjälpa dig att hitta den rätta magnetlösningen till ditt lager, så kontakta oss på e-mail info@magnordic.com eller på telefon +45 +4571993614. Vi har öppet alla vardagar mellan kl. 09 och 16.