SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Magneter till lager

Magneter till hyllkanter

Köp magneter till lagret för att få ett mer överskådligt lager och för att undgå spilltid för dig själv och dina kollegor och anställda. En enkel sak som magneter till hyllkanterna kan göra en stor skillnad. Vi visar här våra bästsäljare inom magneter till lager. Du är också välkommen att skicka bilder från ditt lager, så kan vi t.ex. ge dig råd i valet av magneter till hyllkanter eller liknande. Läs mer om lagermagneter nederst på sidan eller kontakta oss på tlf. +45 71993612.

Lagermagneter kan ha olika funktioner: uppmärkning av hyllrader med nummer och bokstäver, uppsättning av instruktioner till medarbetare, medarbetartavlor osv. Läs mer nederst på sidan.

Magneter till lagerstyrning

Då vi förr i tiden drev en barnklädesbutik, använde vi magnetfickor till lagerstyrning. Vi satte upp dem på hyllgångarna för att enkelt kunna hitta runt; med varunummer och en kort beskrivning.

Idag använder vi riktigt många c-profiler och magnetband till hyllkanterna på våra lagerhyllor. Och så använder vi magnetfickorna till interna informationssedlar och viktiga meddelanden från leverantörer.

På varje hyllrad har vi satt upp en magnet högst upp till vänster med bokstav som går efter alfabetet – dvs. Den första hyllrad heter A, nästa B osv. På varje hylla har vi satt nummer, så översta hylla har nr. 1, nästa hylla har nr. 2 osv.

Lagerhyllor av magnetisk stål

Om du har en magnetisk hylla (av stål eller annat magnetiskt material), så har vi ett stort urval av magnetlösningar till ditt lager. Magnetfickor och c-profiler har fördelen att du kan byta ut informationen ut efter behov och magneterna sitter fast ordentligt på hyllorna men kan samtidigt flyttas runt om du ska byta plats på hyllorna.

Du kan också med fördel använda våra djupa magnetlådor till lagerstyrning om det t.ex. till en bestämd vara ska medfölja en bruksanvisning eller ett faktablad. Då kan man sätta magnetlådan på den hyllrad där varan är, så att en medarbetare eller kunden själv kan ta med detta tillhörande ark. Riktigt bra LEAN-redskap till vardagen.

Magnetband Vit, 20 mm.

Vit magnetband 20 mm. x 1 meter
40 SEK
Inte i lager
Köp

Vill du veta mer om magneter till lager?

Vi vill riktigt gärna hjälpa dig hitta den rätta magnetlösningen till ditt lager, så kontakta oss på e-mail info@magnordic.com eller på telefon +45 +4571993614. Vi har öppet alla vardagar mellan kl. 09 och 16.