Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magnetfickor

Magnetfickor

Magnetfickors användningsområden

Magnetfickorna kan t.ex fästas på lagerhyllor för att man ska kunna skapa sig en överblick.

Du kan även fästa dem på:

  • Vitvaror
  • Whiteboards
  • Bilar, maskiner och traktorer
  • Hyllor i metall

Magnetfickan i hemmet

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hålla koll på familjens planer. Med en magnetficka på kylskåpet kan det bli enklare för alla familjemedlemmar.

I en magnetficka på ditt kylskåp kan det sitta en kom-i-håg-lapp som kan bytas ut. När man visualiserar vad som gäller nästa dag lägger folk oftare instruktionen på minnet, och det ser också ganska trevligt ut. Det finns också möjlighet för en kärleksfull hälsning eller en mini-teckning.

Det kan vara en god idé att ge en magnetficka i födelsedagspresent. Vi har massor av fotofickor i olika storlekar som kan användas som fotoram. Morfar eller farmor blir säkert glada när de får en bild på barnbarnen att sätta upp på kylskåpet. Våra fotomagneter fås med med både vit och svart ram.

Fäst kontorsinformation i magnetfickan

Om du arbetar på en större arbetsplats så behöver man ofta ett enkelt sätt att dela viktig information med dina medarbetare.

Den magnetiska fotofickan kan t.ex hänga på ett centralt ställe på din arbetsplats. Det kan vara på whiteboardtavlan i receptionen, i matsalen eller på kylskåpet i personalrummet. Det viktiga är att medarbetarna läser informationen.

Oavsett om du vill ge daglig information eller veckovisa uppdateringar så kan du byta ut fickans innehåll snabbt och enkelt.

Det är också vanligt att förskolor använder sig av magnetfickor för att informera föräldrar om dagens aktviteter. Vi har många återkommande kunder som har bunkrat upp med de praktiska magnetfickorna.