Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Organisera på kontoret

Organisera på kontoret

I en hektisk vardag är det lätt att tappa översikten, speciellt på kontoret. Whiteboardtavlan är perfekt till planeringen som talar om vad som ska göras och av vem.

Här kan du läsa förslag på hur man gör en smidig veckoplanering. Om du vill skapa ett svart rutnät så kan det vara bra att komplettera med magneter i färg – en för varje medarbetare.

Vi har klassiska whiteboardmagneter och även metalliska och guldfärgade magneter som ger ett mer stilrent intryck.

Om du vill visa mer personlighet är Fia med knuff-magneter att föredra eller kanske mer spexiga magneter som kan sitta på kylskåpet som även passar till den typ av verksamhet du har. Kanske snickaren vill ha ett par magnetiska nubb eller musikern våra notmagneter?


Alla produkter - Organisera på kontoret

Kubmagneter är något ut över det vanliga och långt mycket starkare än en vanlig whiteboardmagnet – den glider inte ner i första taget. Det ser häftigt ut när ett mindre objekt kan hålla så pass många papper på tavlan.

En stavmagnet kan sticka ut en bra bit vertikalt och kan fungera som upphängningsanordning. Se bara till att den har nog med styrka för ett nedåtgående drag.

Behöver du organisera papperna i en bunte på whiteboarden?

Då passar en klämma utmärkt – den kan dessutom flyttas runt och sättas i ett annat rum om så behövs.

Du kan även köpa klämmor i 4-pack med samma stil så att du får en enhetligt snygg samling på kontorstavlan.

Om du vill ha möjligheten att välja ut ett specifikt papper så är det bättre med en magnetisk ringbindsmekanism, som i praktiken fungerar lite som en pärm.

Om du endast vill ha ett papper med information som inte ska kunna vara tillgängligt för alla så kan en magnetficka vara bättre eftersom man inte kan bläddra bland papperna (men väl plocka ut dem). Även denna kan flyttas runt på.

Det går också bra att sätta en magnetkrok på whiteboarden och kanske kan du hänga upp en kalender, sladd, stickkontakt eller liknande som annars bara ligger och skräpar på golvet.