SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Säker betalning

Det ställs mycket höga krav på de företag som är godkända att ägna sig åt näthandel, och du kan vara helt trygg när du handlar på Magnordic.se. Data krypteras med SSL certifikat (HTTPS).

KORTBETALNING
Du kan betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort på Magnordic.se. All kommunikation som handlar om pengar och kortdata är krypterad via Quickpay, och vi accepterar Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, LIC, JCB, UnionPay och American Express. Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager i Danmark.

FAKTURA PRIVAT
Du har möjlighet att betala dina varor med Klarna Faktura och Klarna Konto. Fakturan skickas med e-post direkt från Klarna. Vid fakturabetalning via Klarna tillkommer fakturaavgift.

FAKTURA FÖRETAG
Du har möjlighet att betala dina varor mot faktura, netto 14 dagar. Det är viktigt att du fyller i org.nr. för att välja "fakturabetalning företag". När din beställning har nått Magnordic får du ett e-mail som bekräftar din beställning. Fakturan skickas med e-post och här finns också det kontonummer som du använder för betalningen. Betala varje beställning separat och kom ihåg att alltid uppge fakturanummer som referens i meddelandefältet. Vid fakturabetalning tillkommer fakturaavgift. 

FÖRSKOTTSBETALNING
När din beställning har nått Magnordic får du ett e-mail som bekräftar din beställning. Här finns också det kontonummer som du använder för betalningen. Så fort vi har mottagit din betalning via banken, då levererar vi din beställning. Beroende på vilken bank du använder kan det ta 2-4 bankdagar innan pengarna når oss. Kom ihåg att alltid uppge ditt ordernummer som referens i meddelandefältet

RETURRÄTT
Om du returnerar varor, då återförs beloppet till ditt konto eller kort igen. Pengarna betalas tillbaka efter att din retur har kontrollerats på vårt lager.