Beställ vardagar innan kl. 14 - då skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem

Upphovsrätt

Inte tillåtet att kopiera från Magnordic.se! 

Vi lägger ner väldigt mycket tid på att ta bilder, skriva texter och göra videos till våra produkter samt utveckla vår design. Det betyder att vi äger allt innehåll på https://www.magnordic.se.

Detta gör vi för att kunna ge våra kunder den bästa köpupplevelsen – innehållet är inte till för någon annans kunder. Därför måste vi uppmärksamma dig på att det inte är tillåtet att kopiera varken våra bilder, texter, design eller videos. 

Olagligt bruk av vårt innehåll på hemsidan kommer att faktureras med SEK 1.000,00 + moms per kopierad text/bild/video/design. Men betalning betyder inte att du kan behålla vårt innehåll på din sida – det är en böter för olagligt bruk. Utöver betalning av böter ska du omedelbart ta bort innehållet från din sida. Borttagandet av innehållet betyder inte att du inte behöver betala din böter.  

Om vi inte emotser betalning av din böter kommer det innebära krav hos rättslig inkasso, och om innehållet ej tas bort från annan webbutik/hemsida/nyhetsbrev kommer det att innebära en rättsligt process med stämning i ärendet i svensk eller dansk domstol.

Fortfarande tveksam till om kopiering är tillåtet? 

Utöver att du kommer att faktureras för olagligt bruk av vårt innehåll som beskrivs tidigare, kommer du också att straffas online av sökmaskinerna för duplicated content - det är något som händer helt av sig självt, och det är inte fördelaktigt för dig då det kan medföra blacklisting från sökmotorerna. Med andra ord: sökmotorerna håller också koll på om du kopierar texter och annat innehåll från vår (och andras) sidor. Om du försvinner från sökmotorerna, försvinner även dina kunder. 

Sammanfattning 

Du behöver inte läsa ovanstående, om du endast håller dig till följande regel:  

Det är inte tillåtet att kopiera något som helst från https://www.magnordic.se

Och om sammanfattningen inte ger dig tillräckligt med information kan du börja om från början med avsnittet "Inte tillåtet att kopiera från Magnordic.se"