SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Om Magnordic

Välkommen till Magnetz (uttalas som engelska ordet "magnets"). Magneter är vår styrka, och vi har valt att specialisera oss på online försäljning av mycket kraftiga magneter och magnetfickor till bl.a. LEAN-tavlor i marknadens bästa kvalitet. Vi har inte någon fysisk butik, men ring till oss eller skicka ett mail: vår kundservice är viktig för oss. Se bilder på våra medarbetare här> 

Du är trygg när du handlar hos oss - vi har sålt magneter online till privata, företag och offentliga organisationer sedan 2007. Vi är speciellt kända för vår kundservice och för att sälja några av de bästa och kraftigaste magnetfickorna på marknaden. Hos oss gå vi inte på kompromisser med kvaliteten, oavsett vad du köper hos oss. Vi har som sagt sålt magneter sedan 2007, och på grund av ökad efterfrågan valde vi 2010 att göra en fin webbutik med endast kylskåpsmagneter, neodymmagneter, magnetiska fotofickor och magnetfärg. Våra magnetfickor är tillverkade i Danmark, och våra neodymmagneter är från Kina. Vi har stränga kvalitetskrav hos våra leverantörer, så att du som kund alltid vet at det du beställer hos oss är av bästa kvalitet. Och om du önskar att ångra ett köp eller byta till något annat, gör vi det med ett leende; oavsett om du handlar som privatkund eller företagskund. 

Om du letar efter kraftiga magneter och magneter till magnetiska glastavlor, bör du kolla lite närmare på våra supermagneter av neodymium. Med en belastningsförmåga på upp till 130 kg. blir även de tjockaste mathäftena eller tidningarna hängandes. De är dock inte leksaker, även om man lätt frestas till att experimentera med kraftiga magneter. Du kan se magneternas belastningsförmåga på varulistor och varukort här i webbutiken.  

Våra populära magnetfickor tål att användas dagligt, och många företag och offentliga organisationer använder dem, då magnetfickorna tål lite av varje och är lätta att rengöra med en utvriden trasa. Fickorna är också optimala redskap till barn med särskilda behov och till autister (använd dem t.ex. till piktogram). Vi har lång erfarenhet med magnetiska fotofickor och kan guida dig till valet av den rätta storleken och designen. Vi står till tjänst med dina frågor per e-mail och telefon +4571993614. 

Min vision är att erbjuda ett brett sortiment av magneter med fokus på funktion och bra design. Och dessutom med så låga priser att alla ska kunna unna sig dem. Företaget finns online i Sverige, Norge och Danmark, med sitt huvudsäte i Köpenhamn, Danmark.

Vänliga hälsningar,
Mia Franck Nersting

>> Se vilkår här <<

 

Här är vi

Mia Nersting, Direktör & administration

Du hittar mig i alla hörn av företaget. Jag älskar allt med att vara en e-handelskvinna, så jag använder det mesta av min tid på SEO, produkttexter och på att hitta nya magnetlösningar. Jag är – precis som mina anställda – inte för fin för något, så även om jag primärt tar ansvar för administrationen och tyngre uppgifter som dyker upp när man driver företag, så stöter du även på min i kundservice, och jag är även på lagret på hektiska dagar. Jag har sålt magneter sedan 2007.


Christina V. Christensen, Kundservice & administration

Jag tycker det är viktigt att se till att  våra kunder får en ”bra upplevelse”, så min största roll i företaget är att svara på mails och telefonsamtal i vår kundservice. Jag bidrar även till produktutvecklingen, och skriver många av våra nyhetsbrev. Jag assisterar även Mia i administrationen. Magneter är fortfarande nytt för mig, men jag gör allt för att hjälpa dig med ditt magnet-behov. Jag har funnits i företaget sedan 2017.

Jeppe Friedrichsen, Studiemedarbetare

Min största uppgift är att vara med där det händer mest. Så jag gör allt från optimering av lager och paketering av varor - till hjälp med utveckling av produkter och lättare kodning i webbutiken. Man kan säga att jag ser till så att allt fungerar som det ska i den dagliga arbetsgången – på det sättet att du inte ser att jag har gjort något då allting är optimerat. Jag har funnits i företaget sedan 2015.

Louise Kristiansen, SoMe manager 

Jag älskar att fördjupa mig i texter och har ett intresse för sociala medier – och det är roligt att arbeta med något så annorlunda som magneter. Det är alltid något nytt och häftigt som ska undersökas och utvecklas. Så det mesta av tiden använder jag på att ordna med lösningar till en smartare vardag med magneter, som jag får genom tips från våra kunder. Och så skriver jag om det i våra nyhetsbrev, på Facebook och i vår FAQ, så att vi kan dela vår kunskap om magneter med alla som är nyfikna. Jag har funnits i företaget sedan 2018.