SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Villkor

Nedanstående försäljnings- och leveransvillkor gäller alla leveranser från Magnordic.se. Villkoren gäller i de fall där inga andra skriftliga avtal ingått mellan dig som köpare och Magnordic.se.

Du måste vara minst 18 år gammal för att handla på Magnordic.se.

Dokumentation och vägledning

Om det finns produktbeskrivningar och bruksanvisningar till produkten så följer dessa med leveransen från Magnordic.se. Om du vill ha mer information eller rådgivning från Magnordic.se är denna endast av vägledande typ. Magnordic.se är ansvarigt för att varorna uppfyller kraven på CE-märkning.

Leveranstid och transport

Leveransen av varor från Magnordic.se är avslutad när du som köpare mottagit varan. Försändelsen av varor sker med PostNord (och Posten Sverige). Forväntad leverans tid är angiven under de olika varor. Är en vara på lager försöker vi sända iväg varan innanför 48 timer så att leveranstiden är ca 2-7 vardagar, såvida inta annat är angivet i webshoppen.

Risk för produkterna

Risken för produkten som köpts av Magnordic.se övergår till dig som konsument vid leveranstidpunkten.

Reklamation

Eventuella fel eller brister vid leverans från Magnordic.se ska påtalas inom rimlig tid från det att du upptäckt felet. Det åligger dig att ange och påvisa hur felet eller bristen yttrar sig. Om du upptäcker ett fel ska du snabbt vända dig till Magnordic.se. Du kan som utgångspunkt endast reklamera fel som visar sig senast 2 år efter att varan levererats till dig. För varor med begränsad hållbarhet är reklamationsmöjligheten begränsad av hållbarhetstiden som Magnordic.se angivit.

Pris och betalning

Alla priser hos Magnordic.se - på webadressen http://www.magnordic.se - är inklusive moms.

I webshoppen kan du beställa dina varor online och betala med betalningskort, Klarna Faktura eller via kontobetalning till Danske Bank Sverige.

Bankupplysningar

Danske Bank Sverige Kontonummer (inkl. clearingsnr): 1369-0150159
BIC (SWIFT-adress): DABASESX
IBAN kontonummer: SE1612000000013690150159

Om du har betald med faktura blir din order expedierad samtidigt som vi skickar faktura med e-post. 

Om du har betald med Klarna Faktura kan du inte betala via banköverföring också.

Ångerrätt

Magnordic.se erbjuder 14 dagars bytesrätt, från och med den dag du mottager dina varor. Du skall returnera varan i samma skick och i den mängd du mottagit varan i, härunder i obrutet original emballage. Du står själv för kostnaden för transport vid retur av varan när du använder dig av bytesrätten. Du får naturligtvis packa upp magneterna för att pröva dem, så länge du kan returnera varen i samma skick som du mottagit den i. Risken för returpaketet är din. Du behöver inte skicka rekommenderat - du kan bara skicka med paket eller med följesedel från Posten Sverige (Postnord).

Magnetmålning kan endast returneras i original, obrutet och oanvänt tillstånd. Bytesrätten kan därför inte använas om du använt varan på ett sätt som förminskar varans försäljningsvärde väsäntligt.

Magnordic.se förbehåller sig tryckfel, utsålda varor samt ändringar eller förseningar från våra leverantörer eller PostNord, faktorer vi inte har inflytande på. Kvalitet, service och en god upplevelse – detta vill vi göra vårt allra bästa för att ge dig! Returnota: klicka här

Returpaket

Om ett paket returneras som "ej efterfrågad" eller "vågrad", då får vi en returavgift från Postnord på 130 SEK. Denna avgift kommer vi att debitera från kreditbeloppet på returordern. 

Upphovsrätt

Vi lägger ner väldigt mycket tid på att ta bilder, skriva texter och göra videos till våra produkter samt utveckla vår design. Det betyder att vi äger innehållet till allt på https://www.magnordic.se. Det är inte tillåtet att kopiera från Magnordic.se! 

Läsa mer om upphovsrätten här