Beställ vardagar innan kl. 14 - då skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem

Betalning med faktura

Du kan endast betala med faktura om du beställer som företagskund eller offentlig institution.

Fakturan (både vanlig och GLN) skickas elektroniskt. Ange därför i kommentarerna till beställningen om det finns en speciell faktura-e-postadress som vi ska skicka fakturan till.

Faktura 14 dagar

Företag från den privata sektorn får möjlighet att beställa med faktura genom att ange sitt organisationsnummer under adressuppgifterna. Observera att möjligheten att betala med "faktura 14 dagar" endast visas efter att du har angett både organisationsnummer och företagsnamn.

Det kan vara en fördel att registrera företaget som B2B-användare med eget inloggning högst upp till höger i menyn. Då behöver du inte komma ihåg alla dessa uppgifter gång på gång, och du kan alltid logga in och se tidigare beställningar.

Fakturan skickas som PDF inom några arbetsdagar. Tyvärr kan vi inte skicka fakturor med vanlig post. Om ingen annan e-postadress än beställarens anges, skickas fakturan till beställaren.

Vi skickar omedelbart dina varor och sänder sedan fakturan via e-post.

Betalning med e-faktura

Offentliga institutioner får möjlighet att beställa med GLN-faktura genom att ange korrekt GLN-nummer under adressuppgifterna. Kom ihåg att ange om det finns en särskild ID för personen som tar emot varorna. Och kom alltid ihåg att som minimum ange både institutionens namn samt namn (eller ID) på beställaren, eftersom GLN-fakturan annars blir avvisad.

Fakturan skickas elektroniskt via InExchange till det GLN-nummer som angetts vid beställningen. Och den kommer med standardbetalningsvillkor på netto 30 dagar.

Vi skickar omedelbart dina varor efter beställningen och skickar därefter en elektronisk e-faktura.

Vi kontaktar dig om information saknas.