SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Magnetband

Köp magnetband av flexibel magnetfolie här. Minsta beställning magnetband är 1 meter åt gången. Grått magnetband säljs på rullar upp till 30 meter - de andra magnetband säljs endast som rullar på 1 meter.


Magnetband av högsta kvalitet - Fås i många färger

Här på sidan hittar du vårt stora utbud av magnetband. Magnetband är gjorda av kraftig magnetfolie, vilket är det utmärkt material, som passar bra till uppmärkning och kategorisering på arbetsplatsen.

Det är samtidigt ett mycket flexibelt material, och många av färgerna kan man skriva på, vilket gör färgade magnetband perfekta till lagerhyllor. Man kan sudda ut det som skrivits med alkohol, sprit eller suddgummi, om man använder whiteboard-pennor, kulspetspennor eller andra skrivredskap som inte är permanenta. På det sättet kan magnetbandet användas om och om igen.

Du kan klippa till magnetbandet med en helt vanligt sax, så att delarna blir i en önskad storlek.

Vi erbjuder även magnettape av bästa kvalitet, om du letar efter ett magnetband som är självhäftande.

Perfekta till lageruppmärkning

Lagerhyllor är oftast gjorda av metall, och därför är det optimalt att använda magneter till uppmärkning/markering av olika delar av lagret. Magnetband är helt perfekta till denna uppgift. Det är som tidigare nämnt lätt att klippa och skriva på magnetbandet, så om lagret ska uppmärkas, är det bara att ta ett skrivredskap, en sax och en rulle magnetband i handen och komma igång.

Finns i flera olika längder och bredder (se mer under varje varukort), så du kan garanterat hitta en variant som passar till reolerna på din arbetsplats.

Magnetbandets andra funktioner

Det är dock inte endast till lageruppmärkning som magnetbandet gör sig användbart.Även i en kontorsmiljö kan det användas på ett bra sätt. Magnetband är till exempel smarta att använda på LEAN tavlor. Magnetbandet hänger väldigt bra fast LEAN tavlor och kan fungera till att ge olika områden på uppslagstavlans rubriker. Om det finns magnetband i flera färger på arbetsplatsen, kan man även använda det till att visa status på en arbetsuppgift. En grön färg kan till exempel symbolisera, att något är färdigt medan gul kan symbolisera att uppgiften är på gång.

Våra rekommendationer angående skrivredskap

Vi rekommenderar att du experimenterar lite när du ska använda magnetband för första gången. Magnetfolien kan nämligen reagera lite olika beroendes på vilket skrivredskap du använder, och därför bör du börja med att skriva på bara en liten del av magnetbandet (t.ex. ett hörn). Du måste även vara uppmärksam på att alla skrivredskap flyter ut när de används på magnetband.

Om du har användning för ytterligare information kan du klicka dig in på våra olika produkter. Här hittar du mer information om hur de ska användas. Om du fortfarande har frågor, är du välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper gärna med att hitta det helt rätta magnetbandet till dig. Letar du efter lite inspiration till användning av magnetband, kan vi även hjälpa med detta.