Beställ vardagar innan kl. 14 - då skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Sportsmagneter

Sportsmagneter

Magneter designade för fotbollslaget

På Magnordic.se har vi ett brett sortiment av sportmagneter, som är speciellt designade för fotbollslag. I kategorin ovan kan du exempelvis finna magneter med siffror, från 1 till 11, som passar perfekt till taktiktavlan i fotbollsklubben. Med setet medföljer även en magnet som är fotbollsformad. Magneterna är tillräckligt kraftiga för att kunna sitta fast på en tavla, men samtidigt lätta att flytta runt. Detta gäller även utomhus.

Oavsett om det spelas 5-, 8- eller 11-manna fotboll får tränaren ett bra verktyg för att förbereda spelarna för match på ett optimalt sätt. Vi rekommenderar er att köpa fotbollsmagneter i minst två olika färger, så att tränaren också kan visa upp motståndarlaget på taktiktavlan.

Dessa magneter kan definitivt också användas till andra lagsporter så som handboll eller basket.

Köp till hela klubben och spara pengar

Är du tränare eller lagledare för ett idrottslag i en större sportklubb, och tänker du att sportsmagneter definitivt kan förbättra ditt lags prestation inför både match och träning? Då kan du med fördel rekommendera klubben att köpa sportsmagneter. Vi har nämligen mängdrabatt på våra kvalitetsmagneter, så att det lönar sig för er att köpa en större mängd på samma gång och därmed spara pengar.

Sportmagneter för lopp

Det är dock inte bara idrottslag som kan dra nytta av våra kraftiga kvalitetsmagneter. Här på sidan kan du även finna magneter till lopp. Magneter är nämligen väldigt passande för att hålla koll på löpnummer vid stora lopp. Med magneter slipper du göra hål i dina löpningskläder, som man annars måste göra vid användning av säkerhetsnålar. Sportmagneterna till löpnummer finner du här. Genom att klicka på länken kan du dessutom läsa mer om dem.

Om du har frågor gällande våra sportmagneter eller övriga frågor, tveka inte att ställa dem till oss. Vi försöker besvara alla förfrågningar så snabbt som möjligt. Skicka bara iväg ett e-postmeddelande till info@magnordic.com