SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Sportsmagneter

Effektivare taktikmöten med sportsmagneter

De flesta som har spelat fotboll har suttit på ett tråkigt taktikmöte, medan man egentligen hellre bara vill ut på planen och spela. Det finns dock ett enkelt sätt genom vilket man kan göra dessa taktikmötena något mer spännande: sportsmagneter.

Med ett par sportsmagneter till fotbollslagets taktiktavla kan tränaren lätt orientera spelarna kring vad han gärna vill att de gör på planen. Det är samtidigt mycket roligare och lättare att förstå för spelarna, när det visas upp på tavlan med magneter.

Sportsmagneter för lopp

Det är dock inte bara idrottslag som kan ha nytta av våra kraftiga kvalitetsmagneter. Här på sidan kan du även finna magneter till lopp. Magneter är nämligen väldigt passande för att hålla koll på löpnummer vid stora lopp. Med magneter slipper du göra hål i dina löpningskläder, som man annars måste göra vid användning av säkerhetsnålar. Sportsmagneterna till löpnummer finner du här. Genom att klicka på länken kan du dessutom läsa mer om dem.


Magneter designade för fotbollslag

På Magnordic.se har vi ett brett sortiment av sportsmagneter, som är speciellt designade för fotbollslag. I kategorin ovan kan du exempelvis finna magneter med siffror, från 1 till 11, som passar perfekt till taktiktavlan i fotbollsklubben. Med till setet medföljer även en magnet som är fotbollsformad. Magneterna är tillräckligt kraftiga för att kunna sitta fast på en tavla, men samtidigt lätta att flytta runt. Detta gäller även utomhus.

Oavsett om det spelas 5-, 8- eller 11-manna fotboll får tränaren ett bra verktyg för att förbereda spelarna för match på ett optimalt sätt. Vi rekommenderar er att köpa fotbollsmagneter i minst två olika färger, så att tränaren också kan visa upp motståndarlaget på taktiktavlan.

Dessa magneter kan definitivt också användas till andra lagsporter så som handboll eller basket.

Köp till hela klubben och spara pengar

Är du tränare eller lagledare för ett idrottslag i en större sportklubb, och tänker du att sportsmagneter definitivt kan vara bra för att förbereda ditt lags prestation inför både match och träning? Då kan du med fördel försöka få klubben till att köpa sportsmagneter. Vi har nämligen mängdrabatt på våra kvalitetsmagneter, så att det lönar sig för klubben att köpa en större mängd på samma gång och därmed spara pengar.

Om du har frågor gällande våra sportsmagneter eller övriga frågor, tveka inte att ställa dem till oss. Vi försöker besvara alla förfrågningar så snabbt som möjligt. Skicka bara iväg ett e-postmeddelande till info@magnordic.com