NB! Vi skickar beställningar med PostNord & GLS varje dag - alltid snabb leverans

Kraftiga taktikmagneter (nr. 1-11) blå + fotbollsmagnet

197,60 SEK

247,00 SEK

Visa med moms Visa utan moms

I lager

Varunummer: TAKTIK-01-BL

Blå taktikmagneter (kraftiga magneter) för fotboll och annan lagsport.

Formen på magneterna är genial för taktiktavlor, då trekanterna visar vilken riktning spelarna ska ta. Samtidigt gör den vita texten på de blå magneterna att de är lätta att se för alla spelare, antingen i omklädningsrummet eller på planen.

Dessa taktikmagneter görs på beställning och finns endast hos Magnordic.se. Setet innehåller nummren 1 till 11 + en kraftig fotbollsmagnet. Magneterna är tillräckligt kraftiga för att inte glida ner eller falla från tavlan när den transporteras runt, men samtidigt lätta att flyttas omkring på taktiktavlan.

Även om magneterna är designade för fotbollstaktik kan de också användas för annan lagsport, exempelvis basket och handboll.

Har du behov för andra spelarnummer än 1-11? Då har vi även möjlighet för att hjälpa dig med det. Vi gör magneter med alla nummer mellan 0 och 99. 

Taktikmagneterna kan användas oavsett om ni kör med 5M, 8M eller 11M lag. Magneterna finns i många andra färger, så att ni kan använda dessa för att symbolisera motståndarlaget med en annan färg än er egen lagfärg (detta gör det även lätt för spelarna att se skillnaden).

Dessa taktikmagneter är perfekta för större taktiktavlor och whiteboards. De är kraftiga nog för att tas med på planen för en portabel taktiktabla; de blåser inte av från tavlan som många andra taktikmagneter gör.

Trots deras tyngd är de designade för att lätt kunna flyttas runt på tavlan.

SPECIFIKATIONER:

Storlek: 3,6 cm. x 3,6 cm. x 3,6 cm. 
Höjd: 0,9 cm. 
Vikt: 1,5 kg. 
Färg: Blå med vita siffror.


Tillhörande produkter till Kraftiga taktikmagneter (nr. 1-11) blå + fotbollsmagnet