Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Kraftiga taktikmagneter (nr. 1-11) röd + fotbollsmagnet

Kraftiga taktikmagneter (nr. 1-11) röd + fotbollsmagnet

Artikelnr: TAKTIK-03-RO

Dina fördelar
Snabb leverans
2-7 dagars leveranstid
Nöjdhetsgaranti

Styckpris:

399,20 499,00 SEK

Total: 399,20 499,00 SEK

I lager

Detaljer

Beskrivning

Kraftiga trekantiga taktikmagneter för fotboll och andra lagsporter. Magneternas form är ägnade för taktiktavlor, då dessa kan användas för att visa riktning på spelarna.

Detta set består av 11 magneter med alla nummer mellan 1 och 11 på. Det medföljer dessutom en kraftig fotbollsmagnet.

Magneterna är tillräckligt kraftiga för att inte glida ner eller falla från tavlan när den transporteras runt, men samtidigt lätta att flyttas omkring på taktiktavlan.

Taktikmagneterna är designade för fotbollstaktik, men kan definitivt också användas till andra lagsporter så som basket, handboll och andra sportgrenar.

Storlek: 3,6 cm. x 3,6 cm. x 3,6 cm.
Höjd: 0,9 cm.
Tyngd: 1,5 kg.

Finns endast hos Magnordic.se.

Magneterna är röda med vita siffror på. De ses lätt och även om man står långt ifrån i omklädningsrummet samt på planen.

Oavsett om ni spelar med 5-, 8- eller 11 spelare kan dessa användas. Ni behöver endast ta med antal magneter som passar er spelform.

Ska du även använda magneter för att symbolisera motståndarlaget så finns dessa i andra färger, för att både tränaren och spelarna lätt ska kunna se skillnaden.

Denna storlek är perfekt för större taktiktavlor och whiteboards. Magneterna är så kraftiga att de inte blåser av från tavlan när du tar med dem ut på match, likt många andra magneter till taktiktavlor gör. Men trots deras tyngd, är de designade för att lätt kunna flyttas runt på tavlan.

Taktikmagneterna är utvecklade i samarbete med proffsiga fotbollsspelare, och finns endast hos magnordic.se. Behöver du andra nummer än 1-11? Kontakta oss då. Vi tillverkar magneter med alla tal, mellan 0-99.