Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magneter för löpning under alla väder

Magneter för löpning under alla väder

Använd löparmagneter istället för säkerhetsnålar, när du ska fästa ditt startnummer på tröjan.

Du behöver inte göra hål i dina fina löparkläder. Vi rekommenderar gummimagneterna från ”löparmagneter” setet som varken rostar eller glider av i regnväder (som en del andra sportsmagneter gör). Tyvärr finns det många sportsmagneter som har mer fokus på design än funktionaliteten. Vi föredrar att det fungerar och ser snyggt ut istället för att det kanske fungerar men ser fantastisk ut. Om du skulle behöva en specifik färg klarar vi också en leverans av starka magneter med ett plastskal i olika färger.

Och skulle det inte vore tillräckligt smart i sig själv, då kan du också använda magneterna efteråt till olika föremål t.ex. på kontoret, verkstaden eller hemma.

Vi kommer gärna med idéer för att förlänga livslängden på dina löparmagneter. Det är faktisk en av dom fantastiska sakerna med magneter; de kan användas om och om igen i mer än 80 år.

Vi har testat de små svarta gummimagneterna på flera av dem stora danska motionslopp , DHL Stafetten, Femina dam lopp och Royal run och våra kunder har varit supernöjda med dem helt från början. Enstaka personer har behövt springa i olika kostymer som har ställt lite större krav på magneterna. Här har man helt enkelt gått upp i storlek och styrka på magneterna. Men det är ytterst sällan det behövs då dem redan är kraftfulla magneter.

Alla produkter - Magneter för löpning under alla väder

Söker du efter stora mängder med magneter till företags event eller liknande med firma logga, så kontakt oss gärna då vi har skrivare för sådana ändamål. Självklart gör vi en offert till dig om du behöver fler än du hittar mängdrabatter för.

Och ja, det stämmer – vi testar vår magneter själva. Det är därför du ser Mia på våra produktsidor i fullt lopp och hopp. Vi säljer aldrig några varor vi inte själv tror på och vet fungerar. Så det är din säkerhet för att alltid få kvalitetsprodukter som har genomgått omfattande tester hos Magnordic.se . Dessutom har vi en lång returrätt som en garanti för att du ska vara nöjd med ditt köp, med möjligheten att testa magneterna (och vårt påstående om at det verkligen är starka magneter) .