Beställ vardagar innan kl. 14 - då skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magneter för bilen

Magneter för bilen

De flesta bilar är magnetiska och är bilen inte är tillverkad av aluminium har vi många knep för att underlätta bilresan. Särskild om du ska på bilsemester eller köra tvärs över landet. Men även till bilar tillverkad av aluminium har vi några knep där magneterna fästas i bilrutan.

Magnetiskt solskydd

Visste du att du kan använda magneter till ditt solskydd? Du kan ersätta sugkopparna mot magneter eller elastiska band som ger dig en mer flexibel och hållbar lösning för att dom inte blir hårda eller sköra. Så i stället för att skulle köpa nya sugkoppar eller sy nya elastiska band på, köper du enkelt magneter i stället. 

Är bilen magnetisk, kan du fästa solskyddet mot karossen längs med framrutan. Det kan du göra båda utvändigt och invändigt beroende på vilken sorts skydd du har. Har du inget solskydd kan du enkelt göra det av ett lakan eller liknande. 

Är din bil gjort av aluminium kan du ändå sätta solskyddet i framrutan men då ha en magnet på båda in och utsida. Magnetismen fungerar lätt genom glas, bara välj rätt styrka på magneten. För det skulle vi rekommendera dessa 22x11 mm gummimagneter ”Link”

Vi rekommenderar oftast gummimagneter till rutor då dom är skonsammare mot glaset och inte repar och minskar risken för stötar. Man kan också använda sig av råa magneter men vänligen kontakta oss för att välja rätt storlek och styrka på magneterna.

 

 

Alla produkter - Magneter för bilen