Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem

Magneter för lagret

Söker du förvaringsfickor och magneter till hyllkanter? Köp magneter till lagret för att få en bättre överblick över lagret och undvika spilltid för dig själv och dina kollegor eller anställda. 

En enkel grej som magneter för hyllkanter kan göra en jätteskillnad. Vi visar här vår bästsäljare inom magneter för lagret. Du är välkommen att skicka foto från ditt lager, så kan vi till exempel ge dig råd om vilka magneter till hyllkanter eller dylikt. Läs mer om lagermagneter längst ner på sidan.

Lagermagneter kan ha olika funktioner: uppmärkning av lagerhyllor med siffror och bokstäver, uppsättning av instruktioner till medarbetare, medarbetar tavlor osv. 

Magneter för lagerhantering

När vi tidigare hade en barnklädesbutik, använde vi magnetfickor för lagerhantering. Vi satte upp dom i hyllgångerna för att enkelt kunna hitta runt; med varunummer och en kort beskrivning.

Idag använder vi många c-profiler och magnetband för hyllkanterna på våra lagerhyllor. Dessutom använder vi magnetfickor för interna informationslappar och viktig information från leverantörer. 

På varje hylla har vi satt upp en magnet längst uppe i vänster hörn med bokstav som går i alfabetisk ordning – vilket betyder första hylla heter A, nästa B osv. Och på varje hyllplan har vi satt upp nummer, så översta hyllan heter 1, nästa 2 osv.

Magnetiska skyltar för lagerhyllor av metall

Har du en lagerhylla (av stål eller annat magnetiskt material), då har vi ett stort urval av magnetlösningar för dit lager. Magnetfickor och c-profiler har den fördelen att du enkelt kan byta ut informationen efter behovet, och magneterna sitter bra på lagerhyllorna men kan enkelt flyttas till en ny placering om du skall flytta runt på ditt lager. 

Du kan med fördel använda vår djupa magnetkassetter till lagerhantering, om du till exempel behöver vidlägga en bruksanvisning eller datablad för en viss vara. Då sätter man upp magnetkassetten på den lagerhyllan där varan finns, sen kan medarbetaren eller kunden själv plocka bruksanvisningen eller databladet. Riktigt bra LEAN redskap i vardagen. 

 

Vill du veta mer om magneter för lagret?

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt magnetlösning för dit lager, så tveka inte kontakta oss på chatten eller e-post, info@magnordic.se eller på telefon (+45)71 993 612. Vi har öppet alla vardagar mellan 09:00 och 16:00