SNABB LEVERANS - VI SKICKAR MED POSTEN VARJE DAG

Magneter till inbyggd WC

Vi blev kontaktade av en av våra kunder i december månad. Han ville göra en magnetisk lösning till en platta som skulle täcka för ”inmatningen” till hans vägghängda toalett.

Jag kom med några olika förslag på lösningar med magneter och magnetband och en beräkning visade att magnetband var starkt nog för uppgiften. Så jag skickade 1 meter magnetband med självhäftande tejp till kunden och idag skickade han bilder av projektet som blev riktigt snyggt:

Magneter till inbyggd WC - foto 1

Magneter till inbyggd WC - foto 2

Magneter till inbyggd WC - foto 3

Komma igång med ditt magnetprojekt

Kontakta oss gärna om vi ska hjälpa dig med att beräkna styrkebehov till din inbyggda toalett eller andra spännande projekt. Så gör vi beräkningarna utifrån vikten och storleken på det som ska hängas upp. Och så får du förslag på magneter till just ditt projekt.  

Vi sitter redo på e-mail och telefonen inom öppettiderna alla vardagar. Och ibland svarar vi även på kvällstid, då vi hänger på kontoret längre i rusningsperioder. Oavsett när du skriver så gör vi vårt bästa för att svara dig så fort som möjligt så att du kan komma igång med ditt magnetprojekt.