Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Magneter till inbyggd WC

Magneter till inbyggd WC

Vi blev kontaktade av en av våra kunder i december månad. Han ville finna en magnetisk lösning till en platta som skulle täcka för ”inmatningen” till hans vägghängda toalett.

Jag kom med några olika förslag på lösningar med magneter och magnetband och en beräkning visade att magnetband var starkt nog för att klara uppgiften. Så jag skickade 1 meter magnetband med självhäftande tejp till kunden och idag skickade han bilder av projektet som blev riktigt snyggt:

Magneter till inbyggd WC - foto 1

Magneter till inbyggd WC - foto 2

Magneter till inbyggd WC - foto 3

Alla produkter - Magneter till inbyggd WC

Komma igång med ditt magnetprojekt

Kontakta oss gärna om vi ska hjälpa dig med att beräkna styrkebehov till din inbyggda toalett eller andra spännande projekt. Så gör vi beräkningarna utifrån vikten och storleken på det som ska hängas upp. Du får förslag på magneter till just ditt projekt.  

Vi sitter redo på e-mail och telefonen inom öppettiderna alla vardagar. Och ibland svarar vi även  kvällstid, då vi hänger på kontoret längre under arbetstoppar. Oavsett när du skriver så gör vi vårt bästa för att svara dig så fort som möjligt så att du kan komma igång med ditt magnetprojekt.