Beställ innan kl. 14 på vardagar - da skickar vi dina varor samma dag

Sök här...

Söker...

Hmmm... Sökningen gav inga träffar. Du kan kontrollera stavningen eller använda ett bredare sökbegrepp.

  1. Hem
  2. Slipa din fotbollstaktik med sportmagneter

Slipa din fotbollstaktik med sportmagneter

Om du jobbar som tränare eller lagledare i en lokal fotbollsklubb så har du säkert stått och flyttat runt magneter på en taktiktavla och upptäckt att de inte fäster så bra.

Det finns en lösning på problemet som inte är alltför kostsamt för fotbollsklubben. Vi säljer nämligen magneter som är speciellt designade för att demonstrera fotbollstaktik och annat sportrelaterat.

Priset på taktikmagneterna baseras på hur många du köper, så det kan vara en god idé att köpa in magneter till klubben via oss. Vår bestseller är setet med taktikmagneterna med tal från 1-11 och en fotboll. Dessa gör att det blir enklare att visa spelarna vad deras uppgifter är på planen.

Visa spelarnas position på taktiktavlan

Magneterna kan som sagt vara till nytta för fotbollstaktik och annat lagspel – både i omklädningsrummet, på tränarens kontor och ute på planen. Trekantsmagneterna kan användas till att markera spelarnas position på taktiktavlan.

Magneterna är fem gånger kraftigare än vanliga magneter. Taktikmagneterna sitter fast ordentligt på taktiktavlan  även om du har med dem ut på en blåsig plan eller ska transportera dem i en väska. Även om deras magnetkraft är stark, är taktimagneterna enkla att flytta runt på tavlan.

Kontakta oss gärna om du ska använda andra sifferkombinationer till din spelartrupp. Vi har både taktiktavlor och spelarmagneter.

 

 

Alla produkter - Slipa din fotbollstaktik med sportmagneter